THE FLOWER PHOTO SITE

Hoe het werkt.
Navigeren door de site.


De site is opgebouwd op basis van de wetenschappelijke (Latijnse) plantnamen. Als U op een van de linker links klikt, verschijnt een pagina waarop de alle plantgeslachten beginnend met een A zijn weergegeven. Het getal tussen haakjes achter elk geslacht geeft het aantal soorten en variëteiten per geslacht. Door op een andere letter op de bovenbalk te klikken krijgt U de geslacht namen beginnend met de betreffende letter.

Door op een bepaald plantgeslacht te klikken verschijnt een pagina met alle soorten en variëteiten van dat geslacht met een kleine foto. Door op een soort of variëteit te klikken krijgt U een pagina met grote foto's.Het bestellen van foto's.

De foto's op deze site kunnen voor diverse doeleinden (websites, folders, tijdschriften, boeken enz.) beschikbaar gesteld worden.
Alle foto's op deze site zijn eventueel beschikbaar in hoge resolutie.
Hiervoor kan elke gewenste foto aan een verzamellijst toegevoegd worden. Deze verzamellijst kan bekeken en gewijzigd worden. Als afronding van een aanvraag moet een formulier ingevuld worden waarop gebruik, gewenst formaat enz. aangegeven wordt; aan de hand hiervan (en het aantal aangevraagde foto's) wordt het tarief bepaald. Hierna krijgt u een prijsopgave toegestuurd. Ook kunt u, voordat u een verzamellijst maakt, een prijsaanvraag doen (klik hier).